TheAlarmTech.com

It is currently Wed Apr 25, 2018 3:07 pm

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: .trouble act
PostPosted: Sun Aug 22, 2010 5:40 am 

Joined: Tue Aug 03, 2010 5:58 am
Posts: 15
i have a couple of troubles whis says demux audio on several panels

1-demux audio
2-battery trouble although the battery is fully charged and connected to the power supply
3-after a perfect compilation with no errors when i generate an alarm during test with a manual pull station the amplifiers dont work although i chose the correct amplifier with the exact label


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: .trouble act
PostPosted: Sun Aug 22, 2010 2:31 pm 

Joined: Wed Aug 26, 2009 5:50 am
Posts: 25
1- check the EOL resistor; which amplifier you use?
2- which battery capacity you use? which SDU version? which 3-PPS version?
3- write you rule.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: .trouble act
PostPosted: Tue Aug 24, 2010 6:21 pm 
Site Admin

Joined: Thu Dec 11, 2008 7:52 am
Posts: 755
you need to fix the demux audio before the amps will work. what is the zone/pseudo point that is in trouble/active.

I would try jumping the batteries out and wait to see if the trouble still swings in and out.

jump batteries: connect the positive terminal of the battery charger to the positive terminal of the 24v aux power, this will clear the battery trouble.

check this post if it still goes in and out of trouble after being jumped out: viewtopic.php?f=5&t=456&p=665&hilit=battery#p665


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group